Rychlé, kvalitní a cenově dostupné účetnictví a daně

Rychlost a kvalita zpracování účetnictví a daní

Certifikované poradenství s daňovou poradkyní

Konzultace v oblasti ekonomického rozvoje

Rychlé, kvalitní a cenově dostupné účetnictví a daně

Rychlost a kvalita zpracování účetnictví a daní

Certifikované poradenství s daňovou poradkyní

Konzultace v oblasti ekonomického rozvoje

Věří nám

Rychlost, kvalita a cenová dostupnost

Nabízím rychlé, kvalitní a cenově dostupné služby, spojené se zpracováním Vašeho účetnictví a daní. Možnost spolupráce s jednou s nejlepších daňových poradkyň v ČR, působící v oboru více než 20 let. Možnost konzultace v oblasti ekonomického rozvoje vaší firmy vzhledem k aktuálně platným daňovým zákonům.

Účetnictví Praha 3 - Tereza Jandová

BENEFIT PRO VÁS

Certifikované poradenství

Nic není stálejší než změna. A změna a daňové zákony jsou nerozlučná dvojice. Proto pravidelné proškolování v oblasti daňové, účetní a mzdové legislativy je nezbytnou součástí mého podnikání. Několikrát do roka absolvuji školení na téma aktualit nejčastěji pak v oblasti daně z příjmu právnických a fyzických osob a v oblasti daně z přidané hodnoty.

První benefit

Pravidelné proškolování v oblasti daňové, účetní a mzdové legislativy.

Druhý benefit

Několikrát do roka školení na téma aktualit v oblasti daně z příjmu právnických a fyzických osob a v oblasti daně z přidané hodnoty.

Účetnictví Praha 3 - Tereza Jandová

Konzultace pro váš ekonomický rozvoj firmy

Každé podnikání je specifické. Buď svým zaměřením, nebo charakterem společníka a jeho vizemi. Někdo má mnoho dokladů, někdo potřebuje časté konzultace – zkrátka u každého klienta nastavuji rytmus vzájemné komunikace individuálně tak abychom jednali ve vzájemné kooperaci efektivně a aby mohl papírování pustit z hlavy co nejvíce to jeho konkrétní situace dovolí. Ráda se s Vámi spojím a najdeme řešení, které Vám bude ušité na míru.

Napsali o nás

Převzetím celé agendy účetnictví, daní a mezd k paní Jandové jsem dostal komplexní pohled na celek firmy a začali jsme efektivně řídit cash flow. Dokonalá spolupráce a přátelský přístup. Konečně jsem cítil, že mám za zády člověka, který je profík a můžu se věnovat růstu společnosti.

Robert Popp Cloud Business s.r.o.

Perfektní spolupráce, kdy nebyl nikdy problém najít řešení a skloubit naší podnikatelskou praxi s tím, co povoluje platná legislativa. Jsme velmi spokojeni se vstřícným přístupem a doufáme v mnoho dalších úspěšných společných let.“

Jan Kralovič SPK Bohemiastav s.r.o.

Využíváme všechny technologie, postupy a know-how k rozvoji vaší společnosti.